Mi a véleményetek a THÉBA Művészeti Akadémiáról?
Figyelt kérdés
A színész és a musical szak érdekelne leginkább, valamint az oktatás színvonala.2014. nov. 13. 19:22
1/1 anonim válasza:
Messze kerüld el. Van még pár ilyen kérdés, megpróbáltam mindenhol leírni, hogy átverés és a pénzre mennek. Az oktatás színvonala majdnem nulla, csak egy-két lelkes tanár van, aki próbálkozik, de sajnos sokan otthagyták, mert nem kaptak fizetést. Én úgy jöttem el fél év után, hogy a tanáraim fele elment más iskolába, a diákok fele is otthagyta, majd én is. És megzsaroltak, hogy addig nem írnak ki az iskolából, amíg nem perkálom le a teljes éves tandíjat (addig ugyanis nem tudok másik iskolába jelentkezni). Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!