Szeretnék tanulni filozófiát és atomfizikát. A Pázmány Péter Egyetem jó lehet?
Tudtommal a Pázmányon nincs természettudományi szekció. Filozófia az eltén klassz, ppke-n sem lehet rossz. Atomfizika eltén a libatöméshez hasonlít (de ez csak szubjektív).
Szerintem döntsd el hogy melyiknek tudnál megfelelni elvárások keretében s azt válaszd egyetemen, amelyik meg ennél jobban érdekel, azt tanuld magadtól és ne szennyezd be az akadémiai szofizmussal. Úgy elveszti az értékét.
Hát igen, ilyen szar már csak a mi akadémiánk, dehát a papír hatalom. Amiről nem lesz papírod, azt meg pályázatokon, ill. az életben érvényesítheted ha eléggé megragadtad a lényegét. (egyetemen ez tényleg csak hátráltatva van! ez szerintem akár objektív szintű igazság is lehet...)
Fizika-filozófia párhuzamos hallgatását nem javaslom egyrészt mert most már megszűntette az állam ennek a támogatását, másrészt tudtommal mindkettő elég terhes szak... úgyértem filón sokat kell olvasni meg írni, fizikán meg sokat kell számolgatni...
Utolsó: nem, nem az.
Az előtte szólóra mindjárt rá írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!