Első éves BME járműmérnökisek mi az eddigi benyomásotok?
Helló!
Első éves vagyok BME járműmérnöki szakon. Benyomásaim egész jók, igaz, hogy sok a tanulnivaló, és sok beadandót kell csinálni, de nem teljesíthetetlenek.
Emelt matek tananyaga szinte teljesen lefedi az első féléves anyagot, így matekkal eddig nem volt sok gondom.
Ha reál beállítottságú vagy, akkor viszonylag kevés tanulással meg tudod csinálni a tárgyakat.
A matekon kívül az egyik legfontosabb tárgy a műszaki ábrázolás, abból nem szabad megbukni, mert akkor garantál az 1 év csúszás(6. félévig folyamatosan épülnek rá tárgyak)
Felsőbb évesektől azt hallottam, hogy az AJGT(általános járműgéptan) nagyon szívatós, de ha bejársz előadásokra, akkor kevés gyakorlással az is teljesíthető elsőre.
Összességében nem egy vészes szak, ha jól beosztod az idődet, akkor szórakozásra is lesz alkalmad(pl.: HaBár)
Összességében nem bántam meg, hogy ezt jelöltem elsőnek, ha újra választhatnék se döntenék másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!