PÉCS, Nagy Lajos Gimnázium. Mennyire elfogadott a zenekaros pólók hordása? Vannak a suliban ilyenek? /több lent/
Nem sátánmetálra kell gondolni, még csak szent jelkép gyalázó/sértő (?) és semmilyen vallási "jelkép" nincs a pólókon, de akár meg is mutatok párat, amik vannak.
- [link]
Ez az egyik, a hátulján az album számai vannak.
- Itt egy másik, ez van a póló elején, (kivéve a 'Judast' az alsó sarokban) és a hátulján egy idézet.
- Van egy Leander - Szívidomáros pl,ez a póló eleje.
- Ensiferum-Unsung heroes?
és olyan feliratos, hogy rock örök és elpusztíthatatlan meg stb.
szóval ilyesmik, az efféléket lehet hordani?
Bocsi lehet, hogy már későn válaszolok.Én oda járok és szoktam látni zenekaros pólókat majdnem mindennap:D
Végül is amilyent én szoktam látni az nagyrészt Metallicás,Kiss-es meg talán Guns N Roses-os.De szerintem nyugodtan felhúzhatod ezeket a pólókat nem hinném,hogy szólnának érte.És van egy ismerőseöm aki nagyon sokszor húz hasonló pólókat és nem szólnak neki érte.Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!