Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szegedi Tudományegyetemen a...

Szegedi Tudományegyetemen a gépipari mérnőkasszisztens képzésről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azért szeretném kikérni a véleményeteket mert szeretnék tovább tanulni és felmerült bennem ,hogy ebbe az irányba folytatom a tanulmányaimat.Nagyon szeretnék bekerülni erre a szakra ha indul mert érdekel engem,és még a város is tetszik nekem.

Ezzel a végzettséggel milyen munkát lehetne vállalni?(talán CNC vagy PLC gépkezelő?).Nehéz vagy nem annyira nehéz képzés?Valamint a gépipari mérnökasszisztens keresett szakma? A mai világba érdemes ilyen szakot kitanulni?

Ha valaki tudna ezekre a kérdésekre válaszóni annak előre is köszönöm.

2010. jan. 27. 14:37
 1/1 anonim ***** válasza:

viccelsz??? hiányszak a műszaki

szivesebben beállítanak egy technikust az esztergapad mellé, mint egy mérnököt... mert nem ritka példa. De amúgy az asszisztens attól asszisztens hogy rendesen van fikatárgy...minőségbiztosítás, munkabiztonság, műszaki kommunkáció, vezetési akármi, meg mittom én milyen infromatika stb...

EGyébként szakmailag semmi többet nem nyújt egy gépésztechnikusnál a mérnökasszisztens. Az asszisztensnek több fikatárgya van mint a sima gépésznek:)

ezeket onnan tudom, hogy én vegyipari technikusnak tanulok, az osztályom másik fele vegyészmérnök asszisztens. Szakmailag ugyanazt tanuljuk, de szerencsére kevesebb ratyitárgyunk van. (mint pl a munkajog)

2010. jan. 27. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!