Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki a jelen rendszerben...

Aki a jelen rendszerben végzett optpmetrista szakon annak tenném fel a kérdésem: mennyire nehéz elvégezni a szakot? Sok a matek vagy milyen jellegű tárgy van túlsúlyban?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szinte a legkönnyebb egészségügyi szakma, amivel diplomát is lehet szerezni, egyetemen.

Matek nincsen, helyette fizika van, de abból van bőven.

egyébként nem vagyok optometrista, csak egyik barátom most másodéves, onnan tudom. (Meg mert én is majdnem annak mentem :))

2010. jan. 26. 18:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a válaszod. Sajnos úgy hallottam, hogy van. Pl. odajár egy ismerősöm is, végzős, ő mondta, hogy elég kemény, meg a kémia is. Biztos, hogy nincsen matek???

2010. jan. 30. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!