Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit takar az hogy: Marketing...

Mit takar az hogy: Marketing és reklám ügyintéző?

Figyelt kérdés
most vagyok 9.ikes és gondolkozom hogy átmegyek fél évkor másik iskolába mert amibe jelentkeztem az sajnos túl erős :S szóval ez mit takar?

2014. nov. 2. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
munkanélküli
2014. nov. 2. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Jól sejtem, hogy ez egy OKJ-s képzés lenne, igaz? Ebben az esetben maximum alapozásnak jó. Én is elvégeztem. A szakma nem "büfészak", ahogyan sokan elmondják, de egy OKJ nem elég egy álláshoz sajnos. Ahova ezzel felvesznek, oda egy érettségivel is. Viszont jó alapja lehet egy Kereskedelem és Marketing felsőoktatási szakképzésnek vagy esetleg egy egyetemi alapképzéshez. Én egy jól fizető, stabil szakmát hagytam ott azzal, hogy nem az az életem célja, és nem szeretnék olyat csinálni, amiben tönkremegyek. Egyébként is abban leszel a legjobb, amit szívből csinálsz, amit szeretsz csinálni. Ha eltudod magad képzelni egy pörgős, változatos munkahelyen, vagy inkább munkahelyeken, ha jó a kommunikációkészséged és egy kis kreativitás is van benned, akkor vágj bele! De jónak kell lenned, szeretned kell, különben csak a papírral semmire sem mész. Persze ez a felsőoktatási szakképzésre vagy az egyetemi alapképzésre értendő, az OKJ maximum ugródeszka.

22/F Marketinges

2014. nov. 3. 09:45
 3/5 anonim ***** válasza:
még egyetemi szinten is egy nagy büfé nem még középfokú okj-n
2014. nov. 3. 10:04
 4/5 anonim válasza:
Én MBA-re járok, de vannak közös tantárgyaink a marketingesekkel. Ha a marketing büfé, akkor a többi is az.
2014. nov. 8. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:
ezt jól mondod
2014. nov. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!