Mesélne egy medikus az orvosi egyetemről?
Sokat kell tanulni, akkor nincs csúszás. Nem lehet tanulás helyett bulizni, vagy dolgozni.
Az előfordul, hogy egy-egy alkalommal újra kell vizsgázni egy tételből. De ez inkább bosszúság, de nem lesz csúszásod.
én nem tanulok többet, mint a gimiben...
az anyag sok de igazából nagy részét már egyébként is tudtad
1-4 félév anatómia, biofizika, biokémia tárgyakról szól, ezekre érdemes sokat készülni, mert keményen le lehet maradni
a többi kb töltelék
Nem értem az elsőt. Miért ne jelentkezzek?
Köszi a válaszokat.
amúgy annyi itt gyk-n az orvosis hogy komolyan nem értem akkor ki a fene szokott tanulni?
a mérnöki szakokon a gimis spanok egyébként mesélték hogy aki ott nem tanul év közben az ki is bukik
szóval nem egyedi hogy tanulni kell
Miért ne lenne teljesíthető?
Ha rendesen tanulsz (és ez nem azt jelenti, hogy mellette életed sem lehet!!!) és viszonylag jó képességekkel rendelkezel, akkor nem hogy nem fog csúszni, még summa cum laude diplomával is végezhetsz.
Ha kicsit kevésbé jók a képességeid, akkor is el lehet végezni csúszás nélkül..
Az érdekel, hogy tanulással teljesíthető
Mégis mivel kellene pótolnod,a tanulást,kenő pénzel,szétrakott lábakkal?Az orvosi egyetem,az meg egy épület,mit akarnál róla tudni?Tehát a kérdezés is, egyfajta intelligencia előzi meg. A mese mint tudjuk, egy olyan műfaj,ami.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!