Pl. : egy testnevelő-edző szak hogy működik levelezőn? El nem tudom képzelni.
Figyelt kérdés
Plussz egy kérdés: Főiskolán egy 3 éves alapszakon diplomát adnak?2010. jan. 26. 14:47
1/8 anonim válasza:
tanulsz levelezőn és bemész vizsgázni
2/8 anonim válasza:
Levelezve futsz időre, vagy hogy?
Ez olyan, mint a levelező társastánc, röhejes.:S
Ugyanis itt a gyakorlat számít, persze kell biológiát meg ilyesmit tanulni, ezt el tudod végezni levelezőn, de a lényeget, a gyakorlatot, hogy?
3/8 anonim válasza:
ezt nem szabad levelezőn végezni. olyan tapasztalatlan leszel, hogy ihaj
4/8 A kérdező kommentje:
"Nem szabad nem szabad..." De lehet!:D És nekem meg muszály levelezőre mennem,mert dolgoznom kell... Körbenéztem és sajnos ez az,ami engem érdekel. 3 éve is tesiből érettségiztem,mintha már erre készültem volna:) Bár találtam volna mást is,mert ez nem egy jól jövedelmező szakma!
2010. jan. 31. 12:02
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg nem rossz szakma.Feltételezem szereted ezt csinálni,azért érdekel.Nagyon fontos,hogy szeresd a későbbi szakmádat.Amúgy személyi edzőként szerintem szépen lehet keresni.Az meg hogy levelező...hát azok tudják,akik elindították,gondolom megoldható,ha már egyszer létezik ilyen formában is.
6/8 anonim válasza:
Bsc alap diplomát kapsz,ami olyan mint régen a volt a főiskolai végzettség.Mostmár nincs külön,hogy fősulin vagy egyetemen végzel.A mesterdiploma(ami ezután plusz 2 év ad egyetemi diplomát)
7/8 anonim válasza:
A levelezőn konzultációk vannak, kb havonta egyszer 4-5 nap. Ez elsősorban arról szól hogy sürítve leadják az anyagot és elmondják a gyakorlati és elméleti követelményeket amiket a vizsgán kérnek. A te dolgod az, hogy önállóan gyakorolj és felkészülj a vizsgákra. Szerintem jobb a levelező. Te osztod be az idődet és nem más. Ugyanúgy fel lehet készülni mint nappalin, csak nem piszkálnak annyit év közben. A követelmények nagyjából azonosak.
8/8 anonim válasza:
Vagy ha valamivel nem boldogulsz önállóan a tanárok általában megengedik hogy bemenj a nappalisok órájára ha ráérsz! Nappalin meg minden héten van óra és ha háromnál többször hiányzol sokszor vizsgára sem engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!