Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen suli Miskolcon a...

Milyen suli Miskolcon a Berzeviczy?

Figyelt kérdés
Tanárok, közösség, programok, stb.

2014. okt. 29. 11:20
 1/3 anonim válasza:
Nincs a legjobb iskolák körében Miskolcon.. viszont ha szak miatt mennél oda (vendéglátóipar) akkor viszont jó:) a tanárokat viszont nem nagyon ismerem:/
2014. okt. 31. 01:33
 2/3 anonim válasza:

Nagyon jó a társaság,aranyosak és közvetlenek a tanárok.

Rengeteg program van,és szuper az oktatás főleg idegen nyelvből. :)

2014. nov. 23. 23:52
 3/3 anonim válasza:

Én kicsit nehéznek tartom az iskolát, de sose tanultam könnyen. Nem mindegy milyen tanárt kapsz, vannak akik érdekesen magyarázzák az anyagot, de vannak akiknél alig bírod nyitva tartani a szemed.

A közösség nagyon jó. Szerintem kicsit családias a hangulat, mivel nincs annyira rengeteg osztály és a suli se nagyon nagy így pár hét alatt megszokod akiket szoktál látni.Pár program még jobban összehozza az osztályokat, sok jó programot szerveznek.

Én a legjobban a közösség miatt szeretem az iskolát, mert ilyen jó közösségbe még nem tartoztam. A szakmai tanárok összességben nagyon jók és jól megtanítják az anyagot.

Mellesleg, a legszínvonalasabb középiskola Miskolcon.

Ha bármit még megszeretnél tudni, nyugodtan írj üzenetet:)

2014. dec. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!