Pesten melyik a legjobb gimnázium? (bov lent)
Figyelt kérdés
Ahol a kolesz jó, az oktatás magas szintű, tanulmányi versenyekben kimagasló(a reál tantárgyak érdekelnek:matematika, kémia, fizika és biológia), és ezen kívül a közösség is nagyon jó? köszönöm előre, tapasztalatokat is szívesen várok. és egyszerűen olyan iskola, ahova a gyerek szívesen jár...2014. okt. 27. 21:18
4/7 anonim válasza:
Szerintem van az Eötvösnek kolesza.
Amit mondtál, még az Apáczai, meg a Trefort felel meg a legjobban, meg igen, a Fazekas. No, meg a Radnóti de annak nincs kolesza.
Szerintem nézd meg a rangsort, az mindenképpen sokat mond ;)
5/7 anonim válasza:
Sok jó gimi van, még a Berzsenyi is nagyon jó meg ott van kémia-biosz tagozat is (kolesz nem tudom van-em sztem nincs)
6/7 anonim válasza:
Fazekas a legjobb :) tapasztalatból mondom :)
7/7 anonim válasza:
Fazekas, utána az Eötvös. Országos rangsor alapján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!