Milyen a budaörsi I. számú általános iskola?

Az oktatás színvonala magasabb az országos átlagnál, az iskola egy új épületben, színvonalas körülmények között található.
Az osztályközösségekről is el lehet mondani, hogy jók, bár ezt mindig az adott osztályközösség alakítja ki. :)
A pedagógusok pedig jók - a városban megbecsülik őket, plusz pénzt kapnak az önkormányzattól, és éppen ezért megbecsülik magukat.

Sznoboknak való,egy rakás celeb ide járatja a gyerekét,inkább bejelentkeznek budaörsi lakosoknak.Ezek miatt a lányom alig fért be,pedig mi körzetileg ide tartozunk..A három milliárdból épített új épület egy rakás hulladék,állandóan minden elromlik.Az elektromos ablakok össze-vissza működnek,ha éppen működnek,télen sokszor kabátban ücsörögtek a gyerekek,mert éppen nyitva maradtak.A falak olyan vékonyak,hogy simán lehet hallani,miről tanulnak a szomszédban.Minden tiszteletem a pedagógusoké,de sajnos csak kevesen maradtak meg a jó emlékeinkben.Például a nyolc év alatt hét nyelvtanár váltotta egymást.Viszont az iskola a holokauszt-emléknapot komolyan vette.Kétszer is megtartották,a gyerekek esetleges reakcióját kamerákkal vették.Filmet vetítettek,előadások voltak,minden volt...Persze ezekről mindig csak utólag értesültünk.Még szerencse,hogy a lányom történelemből azért erős.
Na,szóval akiknek ez hiányzik,azoknak hajrá...

A ballagás életem legszebb élménye lesz...de komolyan. Nagyon fogok örülni, mikor végre elhúzhatok ebből az (elmegyógy)intézetből.
HELYETEKBEN ELOLVASNÁM:
SOHA, de SOHA ne menjetek oda, ha normálisak vagytok, és nem akartok utolsó évetekben egy idegbeteg, elmebajos emberként eljönni onnan!!! Engem lelkileg teljesen tönkretett ez a suli, a tanárok nagy ívben letojják, hogy te vinni akarod valamire, nem biztatnak, hanem az ellenkezőjét csinálják, a közösségről meg hadd ne kelljen regényt írnom; tipikus sznob tiniribik és szvegjolóecsethajúkisfiúk járnak oda. Az osztályok egyáltalán nem összetartóak, mindenki utál mindenkit. Tízből kb 2 ember vitte valamire, aki innen ballagott el...Na meg maga az épület; modern suli, hm...A többségnek ezért is tetszik, mert modern..aha. A redőnyök hiába automatikusan MENNÉNEK le-föl, mert nem mennek, mivel sz.rok..a számítógépek is szintén, egy olyan terem sincs ahol jó lenne a gép, az egyik osztályteremben vagy nincs hang, (még hangfal se), vagy mindig lefagy, lassú, és kék halált kap, vagy el se indul a gép, stb... Van olyan osztály ahol konkrétan az EGÉSZ szekrény szét van törve, mert a degenerált h.lyegyerek a begipszelt kezével 'játék közben' nekirohant..... A suli közössége két csoportból áll:
vannak a szegények, akiknek nem telik még könyvre-füzetre sem, a többség ezek közt cigány, és persze neveletlen, mert az alkesz szüleik le sem sz.rják őket.
és a sznobok: velük is ugyanez van, nem foglalkoznak velük az ősök, megkapják a 11 évesek az iPhone 6+-t aztán csókolat, menj a dolgodra.
Mindneki bálványozza ezt a sulit, csak nem tudom miért. Ja, mert a nagyképű, magát Istennek képzelő igazgatónő elmondja a több éve megírt, betanult regényét, hogy ide mindenki mosolyogva jön be, stb.
És mielőtt jönnétek oltogatni, nem az a tipikus emógyerek vagyok aki a sarokban vágja az ereit.:)
köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!