Melyik erős gimnáziumokat ajánlanátok Budapesten?
8.-os vagyok, hetedik év végén kitűnő voltam, egyébként évfolyam első/második és sok versenyre járok. Biológia, de legalábbis természettudományi irányban szeretnék továbbtanulni. Szerintem inkább reálos vagyok, a humán tárgyak is jól mennek, érzékem is van hozzá, de csak hobbi szinten köt le. Eddig az ELTE Radnótit és az Eötvöst néztem. (Tudom, hogy 9.-ben nem indítanak új osztályt, de hátha átvesznek....) Ezeken kívül milyen erős sulikat tudnátok ajánlani, esetleg ezekről mi a véleményetek? Személyes tapasztalatok is érdekelnek. Ja és olyan iskolát szeretnék ahol sok a lehetőség pl.: szakkörök, suliújság, DÖK, bolhapiac, táborok. Ahol jó a közösség nem az a sznob beképzelt stréberekkel teli iskola.... És fontosnak tartom még, hogy ne csak magolni kelljen, hanem hasznos dolgokat tanulhassak meg ott, aminek később hasznát veszem. :)
A válaszokat előre is köszönöm! ^^
Nem lehet, hogy elnéztél valamit az Eötvössel kapcsolatban? Van hat, négy, és tudtommal öt osztályos képzése is. Három évvel ezelőtt legalábbis indítottak új 9.osztályokat is - és nem hiszem, hogy egy olyan nagy, régi, és nívós suli, mint az E5vös megtehetné, hogy nem indít - ráadásul mi értelme lenne?
Ezt amúgy nagyon ajánlom, rengeteg programjuk van.
Szt. István. Tényeg erős, szóval csak akkor gyere, ha bírod, viszont tényleg nagyon jó :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!