Esti tagozaton érettségi?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy 16 éves kortól lehet érettségizni.
Szakmunkásban tanulok, hamarosan betöltöm a 16ot és el szeretném kezdeni az érettségit iskola mellett. lehetséges ez?
2014. okt. 19. 20:04
1/3 anonim 

válasza:

Az esti tagozatos gimnázium is 4 éves.
2/3 anonim 

válasza:

Fogalomzavarban vagy. Nem 16 éves kortól lehet érettségizni. 16 éves kortól lehet felnőttoktatásban tanulni. Két iskolába egyszerre nem járhatsz. Fejezd be a szakmunkásképzőt, utána pedig keress egy felnőttoktatási középiskolát, és ott felkészülhetsz az érettségire.
3/3 anonim 

válasza:

Miért ne lehetne egyszerre két iskolába járni? Ahova én jártam estire ott egy csomóan voltak akik szakmunkás mellett jártak estire. Reggeltől délutánig szakmunkásba voltak, aztán heti 2 nap pedig esti tagozatos szakközépbe. Szóval abszolút, de lehetséges, aztán a te feladatod, hogy megtaláld az aranyközéputat és semelyik sem menjen a másik rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!