Milyen iskola a Gundel Károly Szki? Bejutok?
Figyelt kérdés
Sokfajta véleményt olvastam vagy hallottam már,ìgy nem tudom eldönteni,hogy most mi igaz :D Majdnem kitűnő voltam tavaly 7.-ben, és szeretnék bejelölni egy biztos sulit. Ja, és még azt sem értem,hogy miért van az,hogy a honlapjukon azt irjak,hogy az idegenforgalminal angol es nemet celnyelv is lehet,de ideiglenes felveteli listan nem lattam nemet idegenforgalmit. (Nemettel szeretnek tovabbtanulni)2014. okt. 19. 11:44
1/2 anonim válasza:
nekem olyan 4es volt az átlagom 7.év végén és 8.félévkor is, és a felvételi 69 pont lett és bekerültem. szóval szerintem te is bekerülsz, amúgy jó suli szerintem, az emberek is nagyon jófejek, nem sznob képző meg semmi, szóval jó, hajrá :D
2/2 anonim válasza:
A két célnyelv évenkénti váltásban van. Idén német kéttanos idegenforgalmi indul:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!