Pénzügy - számvitel alapszakos hallgatók, milyen irányba szakosodtok? Milyen választási lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Külön pénzügy, külön számvitelen belül. Ha írnátok iskolát is, megköszönném!2010. jan. 24. 15:59
1/2 anonim válasza:
BCE-GTK pénzügy és számvitelre járok. Nálunk alapképzésen negyedik félév után kell szakirányt választani, melyből kettő van: pénzügy és számvitel =) Értelemszerűen innen pénzügy vagy számvitel mesterképzésen folytatjuk, és úgy tudom ott már többfelé lehet szakosodni az adott területen belül. Ha érdekel, megnézem, hogy pontosan mik az opciók, bár ez még kicsit arrébb van nekem.
2/2 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha megnéznéd nekem! Pénzügy területei érdekelnek inkább. Bocs h előbb nem válaszoltam..
OFF: ha van felesleges könyved, és akarsz pénzt keresni.. :)
2010. febr. 13. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!