Belegondoltatok abba, hogy mennyi ember van, akinek államvizsga előtt jut eszébe, hogy még nincs nyelvvizsgája?
Figyelt kérdés
Elég durva, hogy vannak szakok, amiket könnyebb elvégezni, mint egy középfokú nyelvvizsgát megcsinálni. És itt nem a nyelvérzékre gondolok: három felsőfok, az nyelvérzék, egy középfok bármely élő nyelvből, az nem.2010. jan. 24. 14:09
11/11 anonim válasza:
Én műszaki szakközépbe jártam, még csak nem is erős gimibe... De úgy kerültem be az egyetemre, hogy negyedikben letettem a nyelvvizsgámat, elsőre sikerült. Most vagyok elsős hallgató, és tapasztalom hogy a többiek is csinálják mostanában a nyelvvizsgát, és még az erősebb hármas, négyes tanuló volt osztálytársamnak is sikerült. Ha szán rá időt az ember, akkor sikerülhet, de szerintem a legtanácsosabb a középiskolai évek alatt letenni. Ott meg elvileg kötelezőek a nyelvórák, ki kell használni. Most szeretném felsőfokra felfejleszteni, meg tanulni mellé valami új nyelvet. Az sem utolsó ok, hogy a több nyelvet beszélő pályakezdőkre nagyobb az igény némely területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!