Debreceni Tóth Árpád Gimnázium történelem-matematika tagozatáról vélemény?
Figyelt kérdés
Történelem-matematika tagozatra szeretnék menni.Viszont nem túl jó dolgokat hallottam a suliról..Pl,hogy az egész iskola úgymond "drogtanya".ez igaz?Meg,hogy oda,úgymond csak a pénzes szülők gyermekei mennek?Nem egy gazdag családból származok,szóval ez probléma lenne?Nekünk nincs annyi pénzünk mint másoknak,nem tudnánk több száz ezres kirándulásokat fizetni.Meg magáról a suliról mi a véleményetek?2014. okt. 15. 16:25
11/12 anonim válasza:
UI: a Csokonaiba 3-4es átlaggal is felvesznek gyerekeket, szerintem max utolsónak jelöld mert nem egy erős iskola.... Én csak mentőövnek jelölném a helyedben...
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. dec. 10. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!