Milyen lett a félévid?
Matekból,nyelvtanból,irodalomból,németből,történelemből 4es lettem,informatikából,technikából,mozgóképből,énekből 5-ös,ja és rajzból 4es,kémiából,fizikából,tesiből 3as..asszem ez nekem bőven elég jó:) bár a tavalyihoz képest rontottam..:P:( a matek felvételivel meg elb.sztam az egészet..aki kitalálta FULLADJON MEG NEGYEDIK HÓNAP TIZENHATODIKÁIG,VAGY HA MEGTUDOM KI VOLT AZ,KITÉPKEDEM AZ ÖSSZES HAJSZÁLÁT,HA VAN NEKI,HA NINCS...bár nem biztos h tettlegességig fajul a dolog,csak POKOLLÁ teszem az életét!!!
14/L
Kezdem a legrosszabbtól: 2-es matek, 3-as fizika, történelem, nyelvtan, irodalom, kémia 4-es, földrajz, angol, ének, informatika, német, testnevelés 5-ös. Remélem nem hagytam ki semmit, apropó nem vagyok megelégedve, mert pár tantárgyra a tanár a rosszabbik osztályzatot adta. Majd javulok a tanév végéig! :)
4,3 lett az átlag.
10/C, 16/F
Kitünő, magyar irodalom, nyelvtan dicséret
17L
11.osztály
Kitűnő. Kémia, biológia, német nyelv, angol nyelv, matematika, fizika, ének-zene, földrajz dicséretes :)
9. osztály
Na igen. SZERINTEM LÁZADJUNK A KÖCSÖG ELLEN, AKINEK VOLT KÉPE KITALÁLNI AZT A SZAR MATEKOT!!!
Egész délután csak feküdtem az ágyamban, és néztem a plafont, meg bőgtem, hogy ezzel most elcsesztem az egész életem, mert nem mehetek majd abba a gimibe, ahova szeretnék. :/:/ :(:(:(
Föci: 2, Matek, Francia, Tesi, Irodalom: 3, Nytan, Töri, Biosz, Kémia, Rajz, Ének-zene: 4, Informatika: 5 :D és 3,5 lett az átlagom. A matek felvételit természetesen én is elbasztam, max.: 20-25 pontom lesz.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!