Tényleg nagyon nehéz 90-100százalékos érettségit írni?
Nehéz, alapból parázol meg ilyenek. A törivel egyet értek, nekem sem fért oda minden, persze pótlaopt nem lehetett használni, véletlenül se...
A bioszom úgy lett 96% (közép), hogy 4 évig tagozatos voltam és emeltre készítettek minket igazából. Szóval nehéz. Mindig beficcen pár olyan kérdés, amihez tudás is kell.
én vagyok a bioszos.
az is fontos még, hogy sokszor inkább azt várják, hogy gondolkozz. Volt amit én is ott logikáztam ki a bioszon, de ehhez ugye megint kell egy háttértudás.
Az érettségi egy nagy kamu. Az egyetemek panaszkodnak, hogy minden évben egyre siralmasabb tudással érkeznek a felvettek. A BME-n matek/fizikából már külön felzárkóztató előadássorozatot indítottak, mert borzasztó a középsulikból kikerültek tudása.
Én amúgy matek/fizika fakultáción voltam. Matek 85% lett emelt szinten, fizika meg közép szint 92%. És alig tanultam ezekre mert wowoztam szinte mindig.
nekem csak a bioszom lett rosszabb mint 90 (86% lett), de az emelt volt.
a középszintűek könnyűek. két 95% érettségim is lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!