Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi esélyem van 4, 00 és...

Mennyi esélyem van 4, 00 és 4,5 közötti átlaggal bekerülni a budapesti Leövey Klára gimnáziumba? Esetleg van olyan, hogy a budapestiek/kerületiek valamilyen "kedvezményt" kapnak?

Figyelt kérdés

Szigetszentmiklósi vagyok és jövõre a Leövey Klára gimiben szeretnék továbbtanulni.Aki oda jár, az tudna írni a suliról és a központiról?Mennyire nehéz?És a suli mennyire erõs?Milyenek a tanárok és a diákok?Mennyire jó a légkör és a társasági élet?Ti szerettek oda járni?

Egy szóval minden érdekelne a sulival kapcsolatban.Elõre is köszönöm! 14/L

2014. okt. 7. 18:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Arra számíts, hogy nem bekerülni nehéz, hanem bentmaradni. Egyébként a suli alapvetően jó. Szerintem elég magas az oktatási színvonal, rengeteg nagyon jó program van, például Londoni, Párizsi utak.A nyelvtanulási lehetőség is nagyon jó! A tanárok változóak, attól függ kit kapsz.Értelemszerűen ha tanulsz nincsen gond.A társaság megoszlik. Kilencedikben még mindenki imád mindenkit, tizedikre ez valahogy elmúlik. (legalábbis nálunk így volt).Ettől függetlenül én nagyon szeretek idejárni, már csak a barátok és néhány tanár miatt is:) Gyere mindenképpen nyílt napra, akkor azért elég sok mindent megtudhatsz. Érdemes olyan órákra bejelentkezni, amilyeneket éppen nem tanulsz.

Hogyha bármi kérdésed van még nyugodtan írj üzenetet!:D

2014. okt. 17. 22:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm :) arra lennék még kíváncsi, hogy ebben a suliban mennyire gyakori a kiközösítés meg egyéb diákbotrányok?Mert ahová én járok általánosba ott sajnos mindennapos, hogy cigiznek meg drogoznak a wc-ben vagy megvernek valakit csak azért, mert más mint a "nagykutyák" :-((
2014. okt. 18. 09:38
 13/19 anonim ***** válasza:
ha megtalálod a számodra megfelelő társaságot, akkor nincs semmi gond:) kiközösítés szerintem nincsen a suliban, legalábbis nem nagy mértékben. Drogozni nem a suliban szoktak, és nincsenek is a sulinkban (tudomásom szerint) olyan hű de drogosok. A cigi persze minden második gyerek kezében ott van, de bent a suliban eszükbe sem jut előkapni:D
2014. okt. 18. 10:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így azért kicsit megnyugodtam :) a nyílt napra mindenképp elmegyek, nagyon érdekel a suli.
2014. okt. 19. 11:39
 15/19 anonim válasza:
Mindenképp gyere nyílt napra én nagyon megszerettem ezt a sulit:D kilencedikes vagyok és nem bántam meg hogy idejöttem, (még) márcsak a társaság miatt is. Lehet, hogy nem túl erős, de most 3mas 4es tanuló vagyok, pedig kitűnőként jöttem, szóval azért itt is hajtanak, de nem durván :)
2014. nov. 5. 17:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D végül a 10.B-be és a 10.A-ba jutott hely november 12-ére.Már nagyon kíváncsi vagyok, esetleg van olyan köztetek, aki oda jár?
2014. nov. 7. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Az első normálisan válaszoló vagyok :)

Na hogy sikerült a felvi? Szóbeliztél már, vagy fogsz? :)

2015. febr. 23. 19:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsónk köszi az érdeklõdést :)) 62 pontom lett és 45-öt viszek.Szombatra hívtak be szóbelizni, végül a történelem és a term.tudomány lett megjelölve.Hát már eléggé izgulok :)
2015. febr. 24. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, az nem is rossz pontszám :) hajrá! Hátha évfolyamtársak leszünk! ;)
2015. febr. 25. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!