Mennyi esélyem van 4, 00 és 4,5 közötti átlaggal bekerülni a budapesti Leövey Klára gimnáziumba? Esetleg van olyan, hogy a budapestiek/kerületiek valamilyen "kedvezményt" kapnak?
Szigetszentmiklósi vagyok és jövõre a Leövey Klára gimiben szeretnék továbbtanulni.Aki oda jár, az tudna írni a suliról és a központiról?Mennyire nehéz?És a suli mennyire erõs?Milyenek a tanárok és a diákok?Mennyire jó a légkör és a társasági élet?Ti szerettek oda járni?
Egy szóval minden érdekelne a sulival kapcsolatban.Elõre is köszönöm! 14/L
Arra számíts, hogy nem bekerülni nehéz, hanem bentmaradni. Egyébként a suli alapvetően jó. Szerintem elég magas az oktatási színvonal, rengeteg nagyon jó program van, például Londoni, Párizsi utak.A nyelvtanulási lehetőség is nagyon jó! A tanárok változóak, attól függ kit kapsz.Értelemszerűen ha tanulsz nincsen gond.A társaság megoszlik. Kilencedikben még mindenki imád mindenkit, tizedikre ez valahogy elmúlik. (legalábbis nálunk így volt).Ettől függetlenül én nagyon szeretek idejárni, már csak a barátok és néhány tanár miatt is:) Gyere mindenképpen nyílt napra, akkor azért elég sok mindent megtudhatsz. Érdemes olyan órákra bejelentkezni, amilyeneket éppen nem tanulsz.
Hogyha bármi kérdésed van még nyugodtan írj üzenetet!:D
Az első normálisan válaszoló vagyok :)
Na hogy sikerült a felvi? Szóbeliztél már, vagy fogsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!