Ki jelentkezik idén a Hunfalvy János Közgazdasági Szakközépbe? Aki már oda jár írna róla?
Figyelt kérdés
Úgy értem, milyenek a tanárok, a közösség stb.:D Erős suli?2014. okt. 3. 15:20
1/14 anonim válasza:
én most vagyok nulladikos, szóval túl sok mindent nem tudok elmondani a tanárokról, viszont a felvételiről szinte mindent:) ha gondolod írj:3
2/14 anonim válasza:
Hát, mivel az ország ötödik szakközépiskolája, ezért nyilván erős. xD
Amúgy én odajárok, most vagyok kilencedikes japán szakon és nagyon szeretem. ^^ A tanulást leszámítva, mert az rohadt kemény...
A közösség is nagyon jó. Nem tudom, honnan veszik egyesek, hogy szar a közösség, mert tényleg jó.
A másik dolog, hogy millió lépcső van. ><
Ha még érdekel valami, nyugodtan írj. :)
3/14 anonim válasza:
hat szerintem osztalyfuggo milyen a kozosseg..en peldaul nem szeretek idejarni:( Most kezdtem es nagyon kemeny nekem.. A tanarok 80%-a szerintem jo,eleg magasak a kovetelesek:) ha van kerdesed nyugodtan irj:)
5/14 Jang Aly válasza:
Én első helyen a japán tagozatot jelölöm meg,viszont több tagozatot is befogok jelölni.:)
6/14 anonim válasza:
Én oda csak japánra jelentkezem. :*
7/14 anonim válasza:
Én jelentkezek most oda angolra:)
8/14 anonim válasza:
én is oda jelentkeztem orosz tagozatra és fel is vettek, titeket behvítak?
10/14 anonim válasza:
Én 10. vagyok ideiglenesen, japán-angol szakon, de csak 2-nak jelöltem, majd kiderül, hova jutok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!