Miért van az, hogy az én iskolámban ennyire utálatosak a tanárok?
Sajnálom, és teljesen megértem, hogy bosszant és elkeserít ez a viselkedés a tanáraidtól. Rossz módszerekkel, magyarázat nélkül, de valószínűleg jót akarnak. Azt szeretnék, hogy mindketten szocializálódjatok, ne zárkózzatok be a saját, kettőtök világába, másrészről pedig szeretnék, ha már fiatalon a fejetekbe vésődne, hogy az iskola munkahely, nem pedig a szerelem melegágya. A munkahelyeden sem fogsz csókolózni és ölelkezni, iskolában sem szabad. Tudom, az emberek vágyik rá és egy-két lopott csók ne fájjon, de mondom, ez a ti érdeketek. A megrovás nem volt fair, sem az, amit a szülőin mondtak.
Tartsátok magatokat a szabályokhoz, szeressétek egymást iskola után, le fognak idővel szállni rólatok. Nehezen képzelik el, hogy ennek a kapcsolatnak van jövője, hisz nagyon fiatalok vagytok, de idővel meg fognak ezzel barátkozni, persze akkor se csókolózzatok előttük. :) Sok sikert kívánok, ne bosszankodj túl sokat ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!