Elte IK újrajelentkezés államira?
Sziasztok !
Olyan kérdésem van,hogy engem tavaly államira vettek fel és idén nyáron ,különböző okok miatt, nem tudtam teljesíteni az elvárt kreditet és átsorolásra kerültem költségtérítésesre . Ez sajnos nem opció ,így elgondolkodtam ,hogy egy újrajelentkezés lehet megoldaná a problémámat,de sajnos nem vagyok jártas a témában. Ha valaki volt már hasonló helyzetben,vagy tudja ennek a mentét ,megköszönném ,ha leírná. Én úgy tudom ennek nincsen akadálya, a tárgyakat is el lehet fogadtatni,de érdekelne ,hogy van-e esély arra,hogy ezek után államira vegyenek fel.
Köszönöm előre is
Vagy újra felvételizel -
Jelentkezel a megadott határidőig, feltöltöd a dolgaid
és megvárod a ponthatárt
Ha nem bírod most fizetni a tandíjat, akkor meg pasziváltathatod a mostani (meg a jövő) féléved és megvárod a felvételi eljárás végét, ha felvesznek,
talán még beiratkoznod sem kell újra, csak az új félévet kell beállítani aktívra ill. felvenni a tárgyakat
Köszönöm a válaszokat !
Akkor ezek szerint nincs olyan kikötés ,hogy ha már átsoroltak költségtérítésre akkor csak oda is vehetnek fel .(igaz?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!