Milyen a Xantus János Gimnázium?
Közösség,tanárok,oktatás(könnyű/nehéz?),épület,mi a 10-es és 11-es osztály közötti külübség?úgye föl lehet venni a franciát 10-től?milyen a szóbeli?eős a suli?hol van a rangsoron?
BP-re gondolok.Amúgy minde njöhet ami a suliról van szó.
13/L
Tök király suli! :D
Én eleinte amikor ide jöttem tudtam, hogy erős suli és megkövetelik azt amit meg kell de tartottam attól, hogy tele lesz sznob barmokkal. Viszont kellemesen csalódtam.:)
Az épület maga nagyon rendezett, szép és tiszta és igen, föl lehet venni a francia nyelvet is a 2. évtől (de csak akkor ha megvan a min. 10 fő az adott nyelvi képzésnél) De no para franciánál mindig megvan a min. 10 fő ahogy elnéztem... :)
Nekem speciál anno a szóbeli része nem volt nehéz. Pl. olyanokat kérdeztek, hogy: Miért ezt a sulit választottad? Hol találtál rá a sulira? Mit várok az iskolától? Voltam-e nyílt napon? Esetleg még rólad kérdeznek, hogy mit olvasol vagy sportolsz..stb..:D Nem nehéz. Aztán nekem még egy képről kellett beszélnem angolul. De jófej volt az angol tanár, segít ha elakadsz.
Ahogy anno néztem az alapítványi sulik között (mivel ugye a Xántus az, csak szólók ha nem tudnád) a második. Tehát nem rossz.:) Én csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!