Paks eszi. Jó iskola? Nehéz bejutni infóra, vagy elektrotechnikára? Jók a tanárok, osztályfőnökök?
Mint minden iskolában, itt is vannak jó és szar tanárok, szerencse kérdése hogy hova kerülsz.
Infó: eddig nem volt nehéz bejutni, mert 30 fős osztály indult, de kevesen jelentkeztek. Jövőre azonban 15 fős osztály indul, viszont valószínű ismét kevesen fognak jelentkezni, így nem lesz sokkal nehezebb bejutni.
Elektronika: Eletróra eddig nehéz volt bejutni, mert csak 15 fős osztály indult, most már 30 fős indul így több esélyed van. Ide viszont nagy a túljelentkezés.
Szerintem nagyon jó iskola az Eszi, csak sokat kell tanulni, de ez mindenhol így van.
Ha akarod linkelek egy táblázatot, hogy miből viszed és miből nem viszed a pontjaid.
Én az elektrót ajánlom, könnyebb vele elhelyezkedni, főleg hogy épül az erőmű új blokkja.
Remélem segítettem.
Még annyi hogy itt a szóbeli ugye nem túl komoly, inkább beszélgetős, tehát nem egy tárgyból kérdezgetnek, hanem rólad. Fontos, hogy szép kerek mondatokban válaszolj, ne egy-egy szóval...
Milyen jegyeid lettek 7. év végén? És hogy állsz most?
A kolesz kb. 20-25 percre van gyalogosan a sulitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!