Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ZSKF vagy MÜTF? (nemzetközi...

ZSKF vagy MÜTF? (nemzetközi gazdálkodás)

Figyelt kérdés

Nekem a Mütf szimpatikusabb és közelebb is van (a Duna Plazanál lakom). A nemzetközi gazdálkodás érdekelne. Hogy lehet eljutni a Zskf-re a Duna Plazától?

Várom a véleményeket!

2010. jan. 20. 18:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

17:21 - es bejegyzést én írtam !

Hogy milyen a környék , családias. A HÉVvel kell menni és Békásmegyernél kell leszálni a megállótól kb 15 percre van a suli gyalok . A piactéren van egy buszmegálló , ha azzal mész akkor persze kevesebb , csak az a baj h ritkán jár ... szal így a nagy többség legyalogolgja a távot =) Mondjuk rengetek sok panelházat kell elhagyni mire odaérsz a suliba , de nagyon kulturált környék .

az épület nagyon modern , minden évben fejlesztik és újítják én 2005ben kezdtem itt a sulit és tavaly végeztem ( én még nem voltam bolognás ) de érvől évre ért vmi új meglepetés . A suli aulája hihetelenül jó, modren és szines fiatalos . Van két büfé ( tavaly még annyi volt ) lehet ebédelni.

a tantermek szintén modernek , bár kicsit kényelmetlenek a székek , a tanárok kb 90 % - a PPT - n tartja az előadásokat A tanároktól mindig lehet kérdezni , és segítőkészek . vizsgán korrektek .

Én szerettem oda járni !

2010. jan. 23. 15:17
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ. A 206-os busszal járnék oda. Kezdő nyelvoktatás van? Hányféle nyelvet tanítanak (ingyen)?
2010. jan. 23. 15:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne menj a 206-ossal, az nem visz oda! Már írtam, hogy 204.
2010. jan. 23. 18:09
 14/21 anonim ***** válasza:
Nappalin kötelező az nyelvoktatás, költségesen ingyen van, nappalin 30.ezer ft-ot kell fizetni. Vannak ingyenes tanfolyamok is. most pl indul Kínai is. Vannak nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok is. ingyen ^^
2010. jan. 23. 18:55
 15/21 anonim ***** válasza:

igen van kezdő nyelvoktatás ! ez úgy zajlik h szeptember elején van az elsősőknek a szintfelmérő . Ott megjelennek a tanárok elmondják h az adott szakon mik a nyelvi követelmények a diplomához .

sokféle nyelvet lehet tanulni , angol , német , olasz , spanyol , eszperantó , francia és kínait is =).

Ha egy nyelvet szeretnél tanulni akkor ingyenes , ha kettőt a másodikért fizetned kell ( 30 000 Ft )

A nyelvórák általában 2 - szer vannak a héten. 1 nyelvóra 100 perces.

Elég szigorúan veszik a hiányzásokat . Ha jól emlékszem az egész félévben csak 2 szer lehet hiányozni , ha többször hiányzol akkor vinni kell igazolást.

2010. jan. 23. 19:29
 16/21 A kérdező kommentje:

Ja, igen, 204, eltévesztettem. :)

Angolt és franciát szeretnék, franciából érettségiztem, de az angolt szeretném alapnak majd. :) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 23. 19:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Valaki valamit még esetleg? :D
2010. febr. 4. 11:21
 18/21 anonim válasza:

Én Zsigmond Királyba jeletkeztem csak Andragógia szakra. Voltam nyíltnapon, és ahogy írták tényleg nagyon modern, felszerelt, fiatalos, vidám színek. Nekem megfelelt.

Ismerősöm jár nemzetközi gazdálkodás szakra, tavaj kezdte. Mondta, hogy szinte minden a matekhoz kötődik.. szóval az elég erős. Meg azt is hallotam, hogy a diplomához 2 felsőfokú nyelvvizsga kell.

Ja és igen... 204-es. (:

Egyszerűbb mint körbeutazni a világot.

2010. máj. 21. 22:39
 19/21 anonim ***** válasza:
A MÜTF-öt felejtsd el, egy szar suli, csak rosszat hallottam róla, több barátom is odajár.
2011. aug. 1. 14:14
 20/21 A kérdező kommentje:
Azóta 'profilt' váltottam, inkább mérnök szakra jelentkeztem, már egy éven túl vagyok. :)
2011. aug. 1. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!