Ti hány évesen fejeztétek be az egyetemet/főiskolát? Vagy ha még tanultok, akkor kb hány évesen fogjátok befejezni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 16:15
1/11 anonim válasza:
18 evesen kezdtem, 23 evesen fejeztem be.
2/11 anonim válasza:
En 25 evesen fejeztem be. Mentsegemre legyen, hogy a BME-re jartam, es mire befejeztem mar legalabb ket ev munkatapasztalatom volt nemzetkozi szervezetekbol, projektekbol es kutatasokbol, sajat start-upbol, stb.
3/11 anonim válasza:
21. Ez egy hároméves, egyszakos főiskolai tanárképzés volt még a BA/MA rendszer előtt.
4/11 A kérdező kommentje:
És milyen szakra jártál a BME-n, ha szabad kérdeznem? :)
2014. szept. 22. 16:32
6/11 anonim válasza:
19 évesen kezdtem, 22 évesen fejeztem be, 3,5 éves képzés volt, a diplomámat mondjuk csak 5 hónappal később tudtam átvenni, mert akkor lett meg a másik nyelvvizsgám.
7/11 anonim válasza:
Optimális esetben 25 évesen fogom jövőre befejezni az orvosit.
8/11 anonim válasza:
Ha minden jól megy 20 évesen fogom elkezdeni az egyetemet és nem nagyon szeretnék csúszni szóval 23-24 éves koromban TERVEZEM.
9/11 anonim válasza:
18 évesen kezdtem, úgy néz ki, hogy időben fogok végezni 24 évesen (6 éves képzés).
10/11 anonim válasza:
Az eddig itt olvasottakkal szemben kicsit ki fogok lógni. De én 24 évesen kezdtem és már betöltöm a 27-et bőven mire végzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!