Elsősorban egyetemistáktól\főiskolásoktól kérdezem, hogy ti szoktatok cserélni saját jegyzetet másokkal, vagy mindenki megosztja a sajátját Facebookon?
Kedves hármas, csodálatosan kiforgattad a hozószállásomat. Ehhez gratulálok is.
Leírtam, hogy adok kölcsön egy-két jegyzetet, ha kérik, de ne legyenek olyan pofátlanok, hogy az egészet elkérik, mert hát sokan így élnek. Órára bejárni meg luxus, ugye? Amíg én napi 8 órán keresztül folyamatosan jegyzetelek és a SAJÁT gondolataimmal megfogalmazom azt, ami elhangzott az előadótól, nehogy már a másik otthon süttesse a hasát aztán majd odajön mosolyogva és "léci ad már ide". Hát nem. Ráadásul az ilyen módszerekkel, hogy mindenki töltögeti fel egy nagyobb létszámú egyetemen gyakorlatilag be se kéne járnia egy ilyen embernek. Tanárok se, hallgatók se ismernék csak vizsgán látnák... Attól függetlenül, hogy nem asszisztálok egyes emberek trógerságához lehet barátkozni. Senki nem utál engem, pedig ilyen vagyok. Másfelől szívesen segítek, ha látom, hogy dolgozik a tudásért. Ha odajön valaki, hogy magyarázd már el ezt, mert két napja szerencsétlenkedek és nem értem, akkor nagyon szívesen, habozás nélkül megteszem. Csak lássam, hogy van munkája benne. Ugye ez az, ami sok embernek nem tetszik, mert könnyebb szórakozni meg bulizni meg a sárgaföld alá leinni magukat, de dolgozni a sikerért? Az már büdös. A versenyt meg a munka miatt írtam. Van ösztöndíj is... Egy képzés alatt össze lehet halászni milliós nagyságrendben ösztöndíjakat, Te örülnél, ha kihajtanád érte a beled, más nem és ugyanolyan esélyekkel indulna ezért a pénzért, mint Te? Egyébként roppant jó barátkozási mód az, hogy egy levelezőlistára mindenki mindent feltölt. Csupa örök barátság. Mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!