Tudnátok nekem írni Budapesti középiskolákat/gimnáziumokat?
Trefort Ágoston Kéttannyelvű Szakközép ahova én járok. www.trefortszki.hu :) Egyébként én kéttanos szoftver szakon vagyok(szóval elvileg programozónak tanulok, de amúgy tuti közelében sem leszek ilyesmi szakmának se). Ha érdekel a szakma hasznos, mert jó tanárok vannak, de szerintem ha nem éppen fő célod, de nem is utálod akkor is ki lehet bírni/ártani nem árt ha tanulsz egy kicsi ilyet is. Az angol is nagyon jó, vannak amerikai tanárok is.
Átlagot nem tudnék mondani, de a matekom hetedikben és nyolcadikban is kettes volt, magyarom meg ötös, felvételim elég pocsék lett... Mai napig nem értem, hogy iylen rossz matekkal hogyan vehettek fel egy informatikai szakközépbe... :'D
Mindenesetre azért ez is olyan suli, hogy bekerülni viszonylag könnyű, de azért utána rendesen buktatgatnak, hogyha nem tanulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!