Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tudnátok nekem írni Budapesti...

Tudnátok nekem írni Budapesti középiskolákat/gimnáziumokat?

Figyelt kérdés
Itt vagyok a pályaválasztás előtt és semmi elképzelésem nincsen.Egyetlen dolog amit tudok hogy mindenképpen Budapeste szeretnék menni.Hogy miért azt én sem tudom.A lényeg hogy minél több iskolát ajánljatok nekem.Azt is leírhatnátok hogy titeket milyen átlaggal vettek fel a helyre.Előre is köszönöm nektek nagyon fontos lenne:)

2014. szept. 20. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
én a Bethlen Gábor szakközépiskolába járok most kezdtem és nagyon jó iskola van közlekedési / közgazdasági része az angol nehéz de csak így tanuljuk meg... a jogsit olcsóbban le teheted engem 4-5 átlaggal vettek fel de szerintem aki 3-4 azt is felvették :) van suli szekrény a folyóson mindenkinek van...ja és NEM KERÜLT PÉNZBE :D am a 15.kerületben van szerintem jó iskola ja és a diákok nagyon aranyosak kedvesek :) csomo program van ja és én közlekedésibe járok :)
2014. szept. 20. 14:03
 2/3 Nessiex69 válasza:

Trefort Ágoston Kéttannyelvű Szakközép ahova én járok. www.trefortszki.hu :) Egyébként én kéttanos szoftver szakon vagyok(szóval elvileg programozónak tanulok, de amúgy tuti közelében sem leszek ilyesmi szakmának se). Ha érdekel a szakma hasznos, mert jó tanárok vannak, de szerintem ha nem éppen fő célod, de nem is utálod akkor is ki lehet bírni/ártani nem árt ha tanulsz egy kicsi ilyet is. Az angol is nagyon jó, vannak amerikai tanárok is.

Átlagot nem tudnék mondani, de a matekom hetedikben és nyolcadikban is kettes volt, magyarom meg ötös, felvételim elég pocsék lett... Mai napig nem értem, hogy iylen rossz matekkal hogyan vehettek fel egy informatikai szakközépbe... :'D

Mindenesetre azért ez is olyan suli, hogy bekerülni viszonylag könnyű, de azért utána rendesen buktatgatnak, hogyha nem tanulsz.

2014. szept. 22. 13:09
 3/3 Nessiex69 válasza:
Jaa, és gondolom kollégiumba szeretnél lakni, néhány utcára van az is az iskolától. :)
2014. szept. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!