Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A kaposvári Gyakorló Ált....

A kaposvári Gyakorló Ált. Isk. és Gimnázium jó gimnáziumnak számít?

Figyelt kérdés

érdekelne pár dolog a gimnáziumról.

jó iskola?

aki ott végzett ment,és ha ment hova ment egyetemre?

milyenek a tanárok? illetve nehéz suli?

milyen a társaság?

mennyire kell teljesíteni?

illetve hányadik helyen áll a kaposvári középiskolák között?

2014. szept. 19. 16:00
 1/5 A kérdező kommentje:
főleg az érdekelne,hogy BP-re ment-e itt végző ember egyetemre?
2014. szept. 19. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, most lehet, hogy el foglak keseríteni. Kaposvári iskolák szintjén is valahol az alján van. Pedig az teljesítmény. Ha nagyon igyekszel akkor biztos innen is tovább tudsz tanulni Bp-re, de nem ajánlom, hogy odamenj. Inkább a Táncsicsot, vagy véső estben a Munkácsyt javasolnám, ha már mindenképp kaposvári iskolában gondolkodsz. A Táncsics viszont tényleg jó...
2014. szept. 20. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző válaszolónak igaza van szerintem. A gyakorló bár gimnázium, nem sok jót lehet elmondani róla. Tovább tanulás szempontjából mindenképpen előnyösebb a Munkácsy. a Táncsics meg egy erős gimnázium, jó felvételi eredményekkel.(persze szak függően)de aki ott rendesen tanul azt felveszik 1. helyre amit megjelölt.
2014. szept. 28. 20:38
 4/5 anonim válasza:
A Gyakorló egy nagyon jó suli, én tavaly végeztem ott. A társaság teljes mértékben normális, nem olyan iskola mint a Munkácsi, ahol anyuci meg apuci mindent alárak a drága gyerekének... a tanárok nagyon barátságosak.
2014. dec. 9. 19:56
 5/5 anonim válasza:
Én itt végeztem és utána Budapesten tanultam tovább, de ha újra kezdeném nyolcadik után váltanék.
2015. jan. 26. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!