Matek-biosz vagy matek-kémia fakt?
10.-es vagyok, lassan faktválasztás, nem ártana döntenem. Mindenképpen reálos irányba szeretnék mozogni, gimi után is. A matek faktban biztos vagyok, kedvenc tantárgyam, kedvenc tanárom, mellé a fizikának, biosznak vagy kémiának lenne értelme. A fizikát nem szeretném, száraz, nem értem, csak beseggelem a jó jegyért, de nagyon nem szeretem. A bioszt és a kémiát nagyjából egyformán szeretem, egyik sem kifejezetten kedvencem. A kémia ragad rám, egyszer elolvasom az anyagot, és a 4-es minimum megvan. A biosz ilyen szempontból nehezebb, azt órákig is tanulhatom, mert a törzsek, osztályok meg minden ilyesmi között kb. el lehet veszni, és ez még mindig csak egy kis része a tantárgynak.
Nem tudom, mihez kezdjek, egyelőre talán egy hajszálnyival a kémia felé hajlok. Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Hú. Én is pont ilyen helyzetben vagyok most. Esetleg ha ezt Kérdező olvasod, megkérdezhetném, hogy mi történt azóta? Végül hova mentél továbbtanulni?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!