Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Corvinuson mit kell tudni a...

Corvinuson mit kell tudni a testnevelés óráról?

Figyelt kérdés
bármit, mennyire veszik komolyan, mmennyi óra van, milyen? ilyesmit, köszi
2010. jan. 18. 22:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem csak első évben volt, egy félévben háromszor lehetett hiányozni. De tulképp ott voltam átöltözve időre akkor már kaptam pipát a nevem mellé, meg vészes sem volt, így nem kellett futkározni. Ált. röpiztünk, mivel csak csajok voltunk. Szóval ha ezt én túléltem te is túlfogod ha odakerülsz:)
2010. jan. 18. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Gazdálkodástudományi karon 4 félév kötelező, a többi karon nem tudom hogy van. Rengeteg sport közül lehet választani, a klasszikus labdajátékoktól kezdve ilyenekig, hogy aikidó, floorball, thai box, zenés alakformáló torna...=). Az tanárfüggő, hogy mennyire veszik komolyan, de azért a férfi tanárok sokkal engedékenyebbek a hiányzásokkal (igazából sz*rnak rá), mint a nők.
2010. jan. 19. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!