A passzív félévről mit kell tudni? (Részletek lenn)
Figyelt kérdés
Ha passziváltatom magam, akkor ugye nem veszítek az államilag támogatott féléveim számából? Jövőre ha máshova vesznek fel, akkor nem kell lemondanom ezt az egyetemet? (Bár sejtem a válaszokat, csak a félreértések elkerülése végett, biztos akarok lenni a dolgokban.) Köszi a segítségeket.2014. szept. 9. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ezt az egyetemet nem kell lemondanod, ha felvesznek máshová is, csinálhatod a kettőt egyszerre.
Hogy veszítesz-e a támogatott félévekből, be kell-e jelenteni a passzív félévet stb, az lehet, hogy egyetemenként változik (én kettőre járok, nem ugyanúgy működik az egyiken, mint másikon). Szerintem a TO-n kérdezz utána.
2/2 anonim válasza:
Nem vesztesz.
Nem muszáj lemondani, de ha két egyetemre jársz egyszerre, és mindkettőn államin vagy, akkor 1 félév alatt 1 év támogatás megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!