Egyetemi előadásra csak úgy be lehet ülni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nem vagyok az egyetem hallgatója, azért bemehetek olyan előadásokat meghallgatni, ami érdekel?2014. szept. 9. 10:03
3/8 anonim válasza:
Erre törvény van, ez már a középkorban is alapvető szabály volt.
5. Alapvető működési szabályok
e) lehetőséget biztosít arra, hogy az előadások rendjét - egyenlő esélyű hozzáférés biztosításával - megismerhessék és - a szervezeti és működési szabályzat által meghatározott keretek között - látogathassák azok is, akik nem állnak hallgatói jogviszonyban,
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. szept. 9. 11:59
6/8 A kérdező kommentje:
Persze, csak az előadásokra gondoltam, a gyakorlatok nem véletlenül kis csoportban folynak :)
Ha valami kérdésem van, akkor nem ciki óra végén odamenni az előadóhoz, és kérdezni? Egyből kiszúrja, hogy nem oda tartozom? Vagy úgyse ismer mindenkit?
2014. szept. 10. 08:41
7/8 Girgoy válasza:
Simán beülhetsz és simán kérdezhetsz is, senki nem fogja észrevenni, hoyg nem oda tartozol, ne aggódj. Egyetemista koromban a barátnőm (ma már feleségem) más szakra járt, de amikor nekem lyukas órám volt, beültem az ő előadására, sőt még egyszer reagáltam is az előadó kérdésére. Csak azon csodálkoztak a végén, hoyg miért nem megyek vizsgázni, mert mindenki azt hitte, én is oda járok. :)
8/8 anonim válasza:
Az egyetemi előadások nyilvánosak, azt bárki látogathatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!