Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha én a bokros-csomag idején...

Ha én a bokros-csomag idején fizettem tandíjat, akkor most az beleszámít az államilag finanszírozott félévekbe?

Figyelt kérdés
És ha nem hány félévig tartott Bokros Úr népnyúzása ezen a területen? Azaz hány félévet használhatok most fel ingyenesen? Van korhatára az államilag finanszírozott egyetemi oktatásnak?

2014. szept. 6. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Bokros idejében is volt állami finis és ktg-s képzés. Ha állami finisre jártál, havi 2ezer ft-t kellett fizetni, de államilag támogatott félévnek számít, szóval igen, elhasználtad vele a féléveket.
2014. szept. 6. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

A kérdés jó mert ha kellett tandíjat fizetni akkor ne számítson támogatottnak.

Egyébként szerintem a támogatási rendszer nagyon el van bszva. Zabhegyező képzőkön Ok hogy kelljen tandíjat fizetni de aki hiányszakmára szeretne jelentkezni azt bizony meg kéne finanszírozni az államnak, már csak azért is mert ha az illető végez és betölt egy helyet a hiány területen akkor felszabadul egy munkahely máshol. De idáig az ostoba pénzügyesek esze már nem ér el....

2014. szept. 6. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Na, hát ezért parasztvakítás Orbán deéneltöröltematandíjat önfényezése.

El hát. A havi kétezret. A ktg maradt...

Mindegy, hogy fizetni kellett, ezek államilag támogatott félévek voltak.

2014. szept. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!