Mi történik, ha nem megyek el vizsgára?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy tárgyból vizsgázni és hármast kaptam. Nos, mivel államin vagyok és aggódtam az ösztöndíj miatt, úgy gondoltam próbálok javítani következő alkalommal. Azóta meggondoltam magam, ha ötöst kapnék se érném el az alsó határt, ergó felesleges erőlködnöm. Leiratkozni viszont már nem tudok. A jobb jegyet fogja adni?2010. jan. 17. 22:13
11/11 anonim válasza:
Nálunk (Szent István Egyetem Gazdasági Kar, Békéscsaba) ha már nem lehet lejelentkezni és nem mész el a vizsgára, akkor van egy olyan funkció Neptunon, hogy "nem jelent meg", így amire nem mész el ott kipipálja mellette. Itt nincs következménye, a legutolsó jegyet veszik számításba.
Mi 1500Ft-ot fizetünk a 3. vizsgáért, de nem szokták kérni és volt az is hogy befizetés nélkül mentem vizsgázni :/ De amennyi suli annyi módszer, mint látható. Érdekes.
Amúgy érdemes utána érdeklődni az ilyen dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!