Gimnázuimban egy már megírt témakörbeni témazárót úrja lehet íratni? (több lent)
Figyelt kérdés
10.es vagyok, írtunk egy témazárót matekból nekem 4es lett, de sok lett a 3as és 1es. velem kötelezően újraírathatja ha nem akarom?2014. szept. 4. 19:33
1/3 anonim válasza:
Egy tanár akkor és abból írathat dolgozatot, amikor és amiből akar. (Most nem arra gondolok, persze, hogy nem leadott anyagból vagy nem jelenti be a témazárót vagy ilyesmi...)
Bár nem szokás, de szerintem hivatalosan semmi nem akadályozza meg abban, hogy még egyszer megírassa, ha akarja, bár én ilyenről még sosem hallottam. Majd írat egy javító témazárót azzal, aki javítani akar és kész. Ő sem akar a kelleténél több dolgozatot javítani...
2/3 anonim válasza:
Persze. Azt is kitalálhatja, hogy ha irat egy dolgozatot, az 10 jegyet ér. A tanárok írják a játékszabályokat.
3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy neked is meg kell-e írni. Nem biztos, hogy megíratja. De úgy is gondolkodhat, hogy az egész osztály írja újra, és abba beletartozol te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!