Ha újra szeretnék érettségizni emelt szinten, akkor hol lesz a vizsga?
Figyelt kérdés
Úgy értem megtaláltam hol kell jelentkezni, meddig, stb... De azt lehet tudni előre, hogy hol lesz a vizsga? Lehet kérni, hogy a volt sulimban legyen?
Köszi!
2010. jan. 17. 19:14
1/7 anonim válasza:
Nekünk úgy mondták,hogy ha újra akarok érettségizni,be kell menni egy suliba(akár a régi sulimba is mehetek),és ott kell jelentkezni és akkor a suli intéz mindent,neked jóformán csak vizsgáznod kell.
2/7 anonim válasza:
19.16 vagyok
Bocs,nem olvastam,hogy emelt szinten.Arra akkor fogsz kapni egy levelet amiben megírják,hogy hova kell menned,nem te választasz.
3/7 anonim válasza:
Nem minden iskola szervez emelt szintű érettségit sajnos. Ha a te volt iskolád igen, akkor lehet, hogy megoldható, hogy ott emeltezz így utólag, ezt nem tudom. Az tuti, hogy kapsz majd egy levelet amiben leírják hogy mikor melyik suli, hányadik emelet hányas terembe kell menni.
4/7 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy mindenki másik iskolában írta az írásbelit, a szóbeli pedig az egyikben zajlott! Nem dönthetett az ember arról, hogy hol akarja.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
2010. jan. 17. 20:08
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy kizárt,hogy a saját sulidban emeltezz.(első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!