Melyik Gimnáziumba menjek Budapesten?
Figyelt kérdés
Nyolcadik osztályos vagyok, nem sokára be kell adnom a jelentkezésemet. Zala megyében lakok, de kettő nővérem is fent él Budapesten, szeretnék én is oda menni. Olyan gimnáziumba, középiskolába szeretnék menni, ahol a német nyelvet előtérbe helyezik, emelt szintű német érettségit, és német nyelvvizsgát tudok tenni. Számomra fontos, hogy jó legyen a társaság, a tanárok viszonylag kedvesek legyenek, jó hírű iskolába szeretnék menni, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy a legerősebb iskolák egyikébe. Egy középerős iskola tökéletesen megfelelne. Az sem lenne hátrány, ha rendelkezne kollégiummal. A hetedikes év végi átlagom 4.1 , az idei jobb lesz. Melyik iskolákat ajánljátok ? Előre is köszönöm!2014. szept. 2. 20:49
1/3 anonim válasza:
A Budapesti Osztrák iskola és én még a Tamási Áront is megnézném ez mind kettő németes suli. Saját véleményt nem tudok mondani én más hova járok de jókat halottam róla.:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Lenne egy kérdésem. Ezek az iskolák eléggé pénzes iskoláknak tűnnek. Van tandíj?
2014. szept. 5. 16:14
3/3 anonim válasza:
jo kérdés az Osztrákban lehet van valami a Tamásiban tuti nincsen :) sok sikert de nézz azért utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!