Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyar diploma Angliában ér...

Magyar diploma Angliában ér valamit?

Figyelt kérdés
vagy egyéb angol nyelvű területeken

2014. szept. 1. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ melyik diploma
2014. szept. 2. 00:00
 2/7 intrepid ***** válasza:
21%
Persze! Ott is vannak büfék.
2014. szept. 2. 01:28
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
az orvosi, mérnöki ér valamicskét. a többi kuka.
2014. szept. 2. 02:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én gyógyszerész vagyok. És ez ér.
2014. szept. 2. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Orvos, mérnök, informatikus, gyógyszerész, kémikus, biológus, fizikus - ezek igen.

Jog, magyar közgazdaság, kommunikáció, irodalom, politológia és társai nem érnek semmit.

A turizmusban és vendéglátásban külföldön nincs szükség diplomára, így nem érdekel senkit.

Ráadásul nem csak a diplomára nem kíváncsiak, hanem az érettségire sem. 8 éve élek Angliában, egyszer sem kért tőlem senki iskolai papírt vagy bármilyen végzettségről szóló bizonyítékot, pedig az évek során dolgoztam hotelben recepciósként, kórházban adminisztratív munkaerőként, gyógyszercégnél irodában, most pedig egy szépségklinikán vagyok assistant manager, tehát nem 'alja munkát' végzek.

2014. szept. 2. 10:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Pszichológia, illetve mentálhigiénia diplomáról lenne szó.

2014. szept. 2. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért nehéz eset, mert ezekhez a szakmákhoz képesnek kell árnyaltan beszélgetni emberekkel, az pedig anyanyelven könnyebb, mint tanult idegen nyelven.

A diplomát valószínűleg a legtöbb helyen elfogadják, ha éppen szükségük van munkaerőre, de tökéletesen kell tudnod angolul. Ha orvos-pszichiáter lennél, talán egy fokkal könnyebb lenne, mert az sok helyen keresett, de bölcsész-pszichológus is kell sok helyre, ha valamihez nagyon ért. Jó, ha PhD-d is van, mert akkor komolyabban vesznek.

2014. szept. 2. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!