Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matek-földrajz szakos tanárnak...

Matek-földrajz szakos tanárnak megéri tanulni?

Figyelt kérdés
legszívesebben csak matek tanárnak tanulnék de azt nem lehet a földrajzot is kedvelem
2014. szept. 1. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok :) Viszont nekem a fizika a másik.

Megéri, pláne, mivel nagy hiány van a matektanárokból.

2014. szept. 1. 21:27
 2/3 anonim ***** válasza:
A földrajz helyett jobban jársz egy fizikával vagy kémiával. Matektanárból valóban hiány van, de közel sem akkora, mint fizika- és kémiatanárokból. A földrajz szak pedig mindig is a gyengébb szakok közé tartozott, azt a nagy többség el tudta végezni, mert sokkal kevesebb logikai készséget és gondolkodást igényel, mint a többi természettudományos tárgy, ellenben jóval több magolást. Nem jársz rosszul a matek-földrajzzal se, de így nagyobb eséllyel csak a matematika diplomád miatt vennének fel valahova, míg más természettudományos tárgyak esetében a másik tárgy miatt is, így értelemszerűen dupla esélyed lenne álláskeresésnél.
2014. szept. 1. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:
igazán csak a matek érdekel
2014. szept. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!