Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iskolalátogatási papírt lehet...

Iskolalátogatási papírt lehet valahogy online igényelni?

Figyelt kérdés
Neptunt végignéztem, nem nagyon láttam ilyet, de inkább megkérdezem itt is, hátha csak én vagyok vak, szóval lehet neten igényelni, vagy csak helyben?
2014. szept. 1. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Én olyat tudok, hogy lehet kérvényezni Különleges hallgatói jogviszony igazolás kérése, de arra van, ha olyan adatokat szeretnél, ami a szokványos hallgatói igazoláson nincs meg, és/vagy idegen nyelven szeretnéd.
2014. szept. 1. 17:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából nekem csak egy olyan papír kéne, amivel tudnék venni egy vonatbérletet, mert addig nem vehetek, amíg valamilyen papírral nem tudok igazolni.

Azzal szerinted tudnék?

2014. szept. 1. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha azért kéne, mert még nem jött meg a diákigazolványod, akkor iskolalátogatási nem jó. Neked ilyen kell ahhoz:

A "Diákigazolvány elkészültéig kiadott igazolás" kérése vagy ilyesmi.

2014. szept. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!