Valaki ment innen BGF levelezőre? Mikor van a beiratkozás, nem igazán látom semelyik üzenetben.
ez lemaradt:
KKK
Kereskedelem és marketing
Július 29-én "Tájékoztató első éves felvett hallgatóknak", augusztus 28-án pedig "Tájékoztatás" tárggyal küldtek e-mailt.
Részlet:
"Amennyiben az önköltségi, stb. díjat nem a hallgató fizeti, hanem más személy, cég, szükséges számlaigénylő formanyomtatvány benyújtása, mely itt található:
Lecsekkoltam az összes linket a levélben és a fentire kattintva megnéztem a kilistázott .pdf dokumentumokat -> TOH levél levelezősöknek.
Persze ezen kívül nem tudom én sem, hogy mi akart lenni a hivatalos értesítő a beiratkozással kapcsolatban, mert külön levél postán nem jött róla és a mailben sem említették meg a konkrét időpontot.
Már fel lehet venni egyébként a tárgyakat és tárgyfelvétel közben tudatosult számomra, hogy a beiratkozás napján az órarendem szerint már az oktatás is megkezdődik... ez sem volt egyértelmű számomra, a Neptunos órarendből derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!