Mit kérdezhetnek középiskolai felvételin?
1. vagyok
Nem, pesi bevárosi gimibe jártam, aminek azért van neve, de ez független iskolától, olyan hű de eltérő dolgot nem kérdezhetnek.
nem kell félni, nem valószínű hogy megkérdik tőled hogy az úr 1625. évének 156. napján XY mit vacsorázott, hanem ez igazából egy elbeszélgetés. Mesélsz magadról, céljaidról, stb. Az jó ha nem kell 10-15 percen keresztül fogóval húzni a szót. Ha eleinte nehezen megy is a beszéd, feloldósz. Ha nem vagy annyira beszédes az se nagy baj. Többször felvételiztettem 8.osokat diákként, nem mindenkiből folyik a szó, azzal van a baj ha vki meg se szólal, még ha kérdezik sem.
Amikor én felvételiztem, akkor annyi volt az összes szakmai kérdés, hogy mit gondolok, mit csinálnak a vegyészek. Semmi több.
Egyszerűen csak egy kellemes beszélgetésről van szó.
Ha eddig nem gyűjtöttél rossz beírást, most már ne tedd:)
és az öltözékeden is látszódjék hogy felvételizni mentél, nem a közértbe.
Egyszerűen csak beszélgetni kell. Ezért hívják szóbeli elbeszélgetésnek:)) Szüleid sem lesznek bent (nem is lehetnek), ettől sem kell izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!