Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » SOS! Dunakeszi Radnóti Miklós...

SOS! Dunakeszi Radnóti Miklós gimnázium milyen suli? milyen átlaggal veszik fel az embereket? milyen szakok vannak? 2 tannyelvű? milyen nyelvek közül lehet választani?

Figyelt kérdés

2014. aug. 25. 19:01
 1/1 anonim válasza:

Szia! Én 2012-ben ballagtam el onnan 5 évet jártam oda.Röviden a suli jó.

Hosszabban: jók a tanárok azaz jól oktatnak és rendesek, emberségesek is pláne az igazgató Varga Tibor aki szigorú ugyan, de tényleg nagyon emberséges.Nem egyszerű iskola azért kell tanulni rendesen.Az osztályok jók általában jó az osztályközösség.Nem kéttannyelvű, de nulladikban sok idegennyelvű órád lesz.(ha még ezt nem törölték el ami lehetséges)

A bekerüléshez jó felvételit kell írni és jó átlaggal kell redelkezni de abszolút nem lehetetlen bekerülni,sőt.

van német fra. angol olasz és orosz.

itt egy hasznos link:

[link]

A felvétel pedig nem csak az átlagtól függ hanem természetesen a felvételitől is itt vannak a felvételi ponthatárok:

[link]

[link]

2014. aug. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!