SOS! Egészségügyi iskolából átvesznek másfajta szakközépbe úgy, hogy nem kell újrakezdenem a sulit? 10. -es leszek
Nem kell újrakezdened és át fognak venni.
Engem egyházi suliból vettek át egyháziba utolsó éven, mert sajna bántottak.
Különbözetiznem kellett, de ennyi! Ja, meg kell hozzá, hogy milyen tanuló vagy, milyen ember vagy (lesz elbeszélgetés rólad), de ennyi.
de mást tanultál ott?
mert itt ez a probléma hogy nem ugyan azt tanulnám :/
Első vagyok:
Igen kérdező!
9 különbözetim volt, hogy ott maradhassak. Ha azok közül valamelyik nem sikerült volna, most ki tudja mi lenne velem.
Teljesen mást tanultam. Annyi, hogy ugyanolyan szigorú, egyházi suli volt. Gimiből mentem át szakközépbe.
Például biológia egyáltalán nem volt, ahogy németem sem.
Helyette ismeretlen tantárgyak voltak....
Az egyik iskolából azért küldtel el mert az i szogazgató szerint 4-5 tantargynal tobbol nem lehet kulonbozetizni,pedig nekem volt minden tantargyam 1-2-n kivul szoval nem ertem...
Koszonom a valaszod :-D
Szívesen!
Nem tudtam, hogy ilyen is van! Biztos félt, hogy nem vagy rá képes, vagy nem tudom....
Én azt tanácsolom, hogy csak akkor menj át máshová, ha tényleg nagyon vészes a dolog. Én húztam, halasztottam, de már volt egy határ!
Nézzél gimnáziumot, az a legjobb. Ezt tudom tanácsolni még. Az tanulmányi szintedet, szorgalmadat számítsd bele és az alapján erős, vagy könnyebb suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!