Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Révai vagy Baross Gábor (Győr)?

Révai vagy Baross Gábor (Győr)?

Figyelt kérdés

A nyelvi előkészítő érdekelne. Tudom hogy a Révai jobb, de szerintetek melyikbe több az esély hogy felvesznek?

7. év vége elég vegyes volt, 4-es, 5-ös, de matekból, fizikából és németből lett 3-asom sajnos. Igyekezni fogok 8. első félévében, hogy egy hármasom se legyen. Szerintetek?

Van aki esetleg odajár? Melyikben jobb a közösségi élet? A tanárok milyenek? Minden érdekel :)

2014. aug. 22. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha "igyekezned" kell, hogy ne legyen hármasod, akkor nem javaslom a Révait. Oda "elég vegyes" jegyekkel maximum egy elég jó felvételivel vesznek fel, arról nem is beszélve, hogy az "elég vegyesből" a Révaiban könnyen lehet "elég rossz". A Barossról amúgy nem tudok sokat, de a nyelvi előkészítő szerintem nem feltétlen éri meg sehol sem, mert a legtöbben ellustulnak, és az első év után nincsenek igazán felkészülve a rendes kilencedik osztályra, és nagyon sokan az idegen nyelvet sem beszélik jobban annál, aki egy rendes négyévfolyamos képzésre jár. De végülis a te döntésed. ;)
2014. aug. 23. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Barossba könnyen be lehet kerülni. Révait nem ajánlom.
2014. aug. 23. 19:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: miért nem ajánlod a Révait?

2014. aug. 23. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Hát,az nagyon hajtós iskola, ha általánosban 3-asaid is vannak... Ha 90 pontos felvételit írnál,és bekerülnél,még nem biztos,hogy bent is maradnál. Szerintem inkább legyél egy kevésbé hajtós suliban 4-5,mint Révaiban 2-3-as. Krúdy miért nem szimpatikus (ha megkérdezhetem)? Lassan beéri a Révait is..
2014. aug. 24. 09:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Igazából a Krúdyn nem gondolkodtam, egyenlőre van időm sulikat keresni. A Krúdyról mi a véleményed? Szerinted oda betudnék kerülni és bírnám is? Van olyan jó (közösségben, tanárokban) mint a Révai?
2014. aug. 24. 13:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Írok levelet..
2014. aug. 24. 14:13
 7/8 anonim válasza:
A Krúdynak leginkább a nyelvi osztályai jók. A Révai szerintem jó suli igaz az elején bele kell szokni a több tanulásba de nagyon jó iskola.
2014. szept. 16. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát, hetedikes hármasokkal semmiképp se ajánlanám a Révait. Én kitűnő vagyok ott, és nem mondom, hogy megszakadok a tanulásban, de vannak durva időszakok, na. Szerintem inkább válassz egy kicsit "könnyebb" sulit, és légy ott kiemelkedő. :)
2014. okt. 29. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!