Ez az egyik ismerősömé, és kérte hogy tegyem fel, mert ő nincs regisztrálva!
2014. aug. 21. 09:53
1/9 anonim válasza:
Ez gyakorlatilag sehova nem elég. Szerintem tegyen javítót matekból, és mondjuk töriből, angolból pedig nyelvvizsgára készüljön inkább.
2014. aug. 21. 09:54
2/9 anonim válasza:
Szerintem se valami fényes.
Ha már az irodalmat meg tudta tanulni, akkor a törivel se kellett volna gondnak lenni. A matek elég adottságfüggő dolog, de aztmondjak egy közepesre meglehet csinálni különösebb tehetség nélkül is, szimplán gyakorlás kérdse.
Az angol középszintű körülbelül egy középfokú nyelvvizsga szintjén van, ami valljuk be nem egy nagy dolog, szóval az a 48% eléggé semmi. A bioszt meg azért nem tudom hova rakni, mert ha már "csak úgy" kellett egy választott tárgy, miért nem a sokkal könnyebb földrajzot választotta?
2014. aug. 21. 10:23
3/9 anonim válasza:
az a lényeg, hogy megvan, nem lehet mindenki zseni. lehet ez az eredmény 4 év kemény munkája, de az is lehet, hogy 4 év lustálkodás. Nem ismerjük az érettségiző képességeit, tehát nem tudjuk megítélni személy szerint, max. az átlaghoz vagy a normához viszonyítani. Ha nem akarsz felsőoktatásba menni, akkor nem gáz.
2014. aug. 21. 10:55
4/9 anonim válasza:
Ha nem akar továbbtanulni, akkor jó. Mindenből megvan minimum a kettes.
2014. aug. 21. 10:56
5/9 anonim válasza:
Hát mérnökinfóra ne menjen...
A magyar meg a töri a lőtéri kutyát nem érdekli, de magával b*szik ki, ha fiatalon nem tanul meg rendesen angolul.
2014. aug. 21. 12:41
6/9 anonim válasza:
#3 Az angol középfokú érettségi az nem középfokú nyelvvizsgával egyszintű. Az emelt érettségi ad középfokú nyelvvizsgát.
2014. aug. 21. 14:00
7/9 anonim válasza:
Ronaxad!
Olvasd el kérlek újra a válaszom, de segítek értelmezni: azt írtam, hogy "körülbelül egy szinten van", ami teljességgel helytálló. Az emelt érettségi pedig egyértelműen nehezebb, mint a középfokú nyelvvizsga, attól függetlenül, hogy annyit ér.
2014. aug. 21. 17:29
8/9 anonim válasza:
Elolvastam újra. Továbbra is az a véleményem, hogy a középszintű érettségi gyengébb a középfokú nyelvvizsgánál.
2014. aug. 21. 17:45
9/9 anonim válasza:
A középszintű érettségi egy alapfokú nyelvvizsga szintjétől egy picivel nagyobb, de a középfokútól jóval kevesebb azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!