A NEK azonosítót mennyi idő, mire kiállítják?
Figyelt kérdés
Jövő hét szerdára kéne magammal vinni beiratkozásra, de még nem csináltattam. Ott helyben kiállítják vagy kell várni x időt?2014. aug. 20. 10:23
1/3 anonim válasza:
Ha sikerül ügyintézőhöz jutnod az okmányirodában, akkor megkapod azonnal a NEK azonosítódat.
2/3 anonim válasza:
jaja mindennel együtt 5 perc alatt megkapod,ha szerencséd van és nincs előtted senki. Én szerencsére pont akkor mentem,amikor csak 2en voltak előttem,ők is másra vártak,csak nekik is kellett fényképet csináltatni,de utána az ügyintéző hamar letolta...kinyomtatta a lapot és elmondta,hogy ez kell majd egyetemen a diákigazolványhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszi a válaszokat! :) Amúgy nekem is a diákihoz kell majd.
2014. aug. 20. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!